Povežite se s nama

Vijesti

Energo od danas kreće sa sezonom grijanja

Objavljeno

na
TD Energo obavještava korisnike sustava toplinske energije da će se tijekom današnjeg dana, 13. listopada 2020. godine, postupno uključivati grijanje u objektima na toplinskom sustavu grada Rijeke, čime će započeti sezona grijanja 2020./2021.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, prethodna dva dana u 21 sat su izmjerene temperature niže od 12°C. Iako se još nisu stekli svi formalni uvjeti za početak sezone, zbog hladnijeg i kišnog vremena koje se predviđa za naredni period, riječke će toplane prijeći na zimski način rada.

Podsjećamo da u zimskom načinu rada toplinski sustavi Gornja Vežica, Vojak, Škurinje, Kozala, Zamet i Podmurvice rade u 24-satnom režimu. Zgrade na navedenim sustavima mogu samostalno odabrati vrijeme dnevnog i noćnog grijanja (npr. od 5:00 do 24:00, 6:00 do 23:30 ili bilo koja druga željena kombinacija) te neovisno o grijanju režim grijanja tople vode (npr. topla voda tijekom 24 sata, početak grijanja tople vode u 5:00 itd.)

Zgrade koje još ne žele započeti s grijanjem mogu samostalno donijeti odluku da njihove podstanice ostanu isključene, neovisno o službenom početku sezone, te da se pokrenu kada se sustanari zgrade za to odluče.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Energu na besplatni telefon 0800 353 040.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram