Povežite se s nama

Vijesti

Erasmus Student Network (ESN) Rijeka u potrazi je za novim članovima

Objavljeno

naRiječki ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi je zanovim članovima.

ESN je najveća studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 180 000 studenata. Vodeći se principom „studenti pomažu studentima“, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene.

ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u šest hrvatskih gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Rijeci, koja je otvorila prijavnicu za članstvo.

Pozicije za koje su otvorene prijave su:

Buddy (mentor), osoba koja je prvi kontakt Erasmus studentima prije i pri dolasku u Rijeku. Buddy pomaže pri smještaju, administrativnim obvezama studenta, prilagođavanju u novom gradu i drugim problemima s kojima se Erasmus student može susresti.

Odnosi s javnošću, unutar kojih se nalaze pozicije grafičkog dizajnera, fotografa, osobe zadužene za društvene medije i odnose s medijima, tim je medijskih entuzijasta koji osiguravaju da se ‘dobar glas’ pročuje daleko, od Erasmus studenata do naših lokalaca.

Budući da ESN Rijeka redovito organizira događaje različitih tematika – od zabavnih preko edukativnih i kulturnih do putovanja, potrebno je proširivanje tima za organiziranje evenata i putovanja, a kako bi eventi bili kvalitetno provedeni, dobro organiziranje budžeta je od velike važnosti, čemu će pridonijeti financijski savjetnik.

Ako se priključe, studenti dobivaju priliku za:

  • –  Putovanja u druge države;
  • –  Prijatelje koji možda postanu i poslovni suradnici;
  • –  Praksu rada u udruzi;
  • –  CV koji više nije samo običan papir;
  • –  Praksu učenja stranih jezika;
  • –  Edukaciju o neprofitnim organizacijama, ali i edukaciju koja se može koristiti u struci;
  • –  Prijatelje u drugim gradovima Hrvatske i Europe.

Biti dijelom ovakve organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za osobni napredak što se tiče tolerancije, uključivosti, multikulturalnosti i internacionalnosti. Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljomESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta.

Moguće je prijaviti se putem ove prijavnice.
Detaljnije informacije o ESN-u Rijeka pronađite na mrežnoj stranici ili na stranici Facebooka.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram