Povežite se s nama

Vijesti

Europarlamentarka Romana Jerković uplatila 25.000 kuna za obnovu kuće riječke familije

Objavljeno

naRiječanka Romana Jerković iz redova SDP-a početkom ove godine postala je zastupnica u Europskom parlamentu nakon što su Englezi napustili Europsku uniju.

Ove srijede našla se u fokusu javnosti nakon što je u Facebook grupi riječke građanske inicijative Pomozimo, u kojoj je daleko najaktivnija humanitarka Jasna Vrhovac, otkriven njezin iznimno humanitarni čin.

“Naša draga sugrađanka, a rođena Splićanka, članica Europskog parlamenta, naša draga Romana Jerković danas je uplatila samoinicijativno 25 000,00 kuna za obnovu kuće obitelji L. iz okolice Rijeke.

Svaki dobitak dolazi kao dar, dolazi kao iznenađenje, no ovakvom iznenađenju nije se nadao nitko od Admin tima iz naše grupe. Dirnuti ovom predivnom gestom i brigom za svoje sugrađane zahvaljujemo se gospođi Romani ovim putem.

Draga Romana, ne upućujemo Vam ove riječi hvale samo iz pristojnosti. Upućujemo Vam ih jer ste nas ganuli do suza, jer ste jednoj obitelji dali nadu u bolje sutra, kako Vi, tako i svi ostali koji su se priključili našoj akciji. Zahvalni smo Vam od sveg srca”, poručili su iz inicijative Pomozimo.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram