Povežite se s nama
U Dvorani Mladosti u Rijeci danas je završeno prvo natjecanje iz taekwondoa u okviru Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016. Riječ je o natjecanju u službenim i slobodnim poomsae (forme) disciplinama za žene i muškarce.
Medalje najboljima uručio je pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Valerij Jurešić.

Uz predsjednika Nadzorne komisije Europskog sveučilišnog sportskog udruženja (EUSA) Aria Rosenzweiga, pročelnik je uručio medalje najboljim natjecateljima, a to su: Frans Slami sa Sveučilišta u Turku iz Finske koji je osvojio zlatnu medalju u obje discipline – službenoj i slobodnoj, te dvije natjecateljice iz Portugala: Gabriela Martins sa Politehničkog Instituta u Portu koja je slavila u službenoj poomsae disciplini te Joana Lourenco sa Sveučilišta u Lisabonu koja je bila najbolja u slobodnoj poomsae disciplini.

Osim zlatnih odličja, prvoplasirani natjecatelji na dar su dobili i knjigu Zlatarevo zlato Augusta Šenoe, u engleskom prijevodu.