Povežite se s nama

Mozaik

Eurosong pobjednica Netta nastupa ove subote na Dori u Opatiji

Objavljeno

naJoš nas nekoliko dana dijeli od velike završnice Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije – Dora 2020., kada ćemo u izravnom HRT-ovu prijenosu iz Opatije doznati tko će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu.

Izvođači ovih dana pristižu u Opatiju kako bi odradili prve probe na spektakularnoj pozornici u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, koja će u subotu postati hrvatsko glazbeno središte.

Svojim živopisnim nastupom i neobičnom pjesmom sa snažnom porukom svima se urezala u pamćenje, a svojim će nastupom zasigurno upotpuniti hrvatski izbor pjesme za pjesmu Eurovizije. S gotovo 130 milijuna pregleda na YouTubeu, video spot za pjesmu Toy najgledaniji je video na službenom kanalu Eurosonga.

Uz Nettu, u šou programu će nastupiti i naš prošlogodišnji pobjednik Dore Roko Blažević, koji nas je potom i predstavljao na Eurosongu u Tel Avivu.

Dora 2020. održat će se u subotu, 29. veljače od 20:05 na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT-HTV1) i Drugom programu Hrvatskog radija (HRA2), kada će odlukom žirija i gledatelja putem televotinga biti odabran hrvatski predstavnik na Eurosongu 2020. A Hrvatska će nastupiti u drugom dijelu prve poluzavršnice Eurosonga 12. svibnja.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram