Povežite se s nama

Vijesti

Eurowings idućeg mjeseca ukida svoju zimsku vezu s Rijekom, Air Serbia mijenja raspored za Beograd

Objavljeno

na






Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Eurowings (EW/EWG) smanjio je promet prema Rijeci i Splitu u predstojećem zimskom redu letenja koji počinje od 27. listopada. Prošlogodišnja jedina zimska linija Rijeka – Düsseldorf ostat će u prometu s dva leta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, samo tijekom prva tri tjedna zimskog reda letenja, odnosno do 17. studenog 2019. godine.

Nakon toga, u zimskom razdoblju više nema letova u ponudi. Linija će ponovno početi s prometom tek od 2. svibnja 2020. godine.

Srpski nacionalni zrakoplovni prijevoznik Air Serbia (JU/ASL) napravio je izmjene u predstojećem zimskom redu letenja na linijiBeograd – Rijeka. Kao što je bilo najavljeno, ova linija će ostati u prometu tijekom cijele zime s dva leta tjedno. Zimski red letenja će biti na snazi od 27. listopada 2019. do 28. ožujka 2020. godine.

Umjesto utorkom i petkom u ljetnom redu letenja, letjet će se ponedjeljkom i četvrtkom preko zime. Linija neće biti u prometu sredinom dana kao ljetos nego ponedjeljkom predvečer, a četvrtkom u jutarnjim satima. Na liniji će letjeti zrakoplovi ATR-72, javlja partnerski portal AvioRadar.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram