Povežite se s nama

Vijesti

Eurowingsov zrakoplov s reklamama Kvarnera stigao i u ZL Rijeka

Objavljeno

na


Danas je na Zračnoj luci Rijeka svečanim vodenim slavolukom dočekan zrakoplov A320 kompanije Eurowings registraske oznake D-AEWK iz Dusseldorfa koji na jedinstven način promovira regiju Kvarnera u Europi i svijetu. Naime, na istome su 14. studenoga postavljene velike promotivne naljepnice Kvarnera, što predstavlja značajan model promocije regije u svim destinacijama koje će ovaj Kvarnerski zrakoplov posjetiti u narednih godinu dana. Samo u proteklih tjedan dana navedeni zrakoplov je već posjetio Gran Canare, Budmipeštu, Zurich, London, Hamburg, Dresden, Lanzarote, Prištinu, Berlin, Manchester, Newcastle, Rim, Munchen, Napoli, Bilbao, Barcelonu, Stuttgart i konačno Rijeku. Zrakoplov će uz brojne ostale destinacije, operirati i na zimskoj liniji Dusseldorf-Rijeka-Dusseldorf koja prometuje svaki četvrtak i nedjelju do kraja ožujka, a karte se mogu nabaviti već od 19,99€.

Navedeni projekt promocije rezultat je značajnih promotivnih aktivnosti koje provodi Zračna luka Rijeka u suradnji s TZ Kvarnera s ciljem turističkog razvoja i povećanja prepoznatljivosti branda Kvarner u Europi i svijetu. Upravo poznatost regije predstavlja jedan od ključnih faktora prilikom odluka aviokompanija o uvođenju novih linija, stoga se u promociju sve više ulažu značajna financijska sredstva.

U 2018.g. u usluge promocije regije putem zračnih prijevoznika Zračna luka Rijeka uložila je gotovo 3 milijuna kn vlastitih sredstava te je uloženo još gotovo 4 milijuna kn sredstava udruženih od strane HTZ, TZ Kvarnera, PGŽ i ostalih jedinica lokalne samouprave na području PGŽ.

Upravo ovakvi projekti  temelj su daljnjeg rasta i razvoja Zračne luke Rijeka, koja je u protekloj sezoni ostvarila najveći postotni rast prometa putnika od svih zračnih luka u Hrvatskoj, a daljnji porast se očekuje i u nadolazećoj 2019.g.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram