Povežite se s nama

Vijesti

Evo kako su Vatrenima čestitali Filipović, Komadina, Kirigin, Mostarac, Ostrogović…

Objavljeno

na
Hrvatska je drugi put u povijesti osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu. U utakmici za treće mjesto na SP-u u Kataru pobijedila je Maroko 2:1 golovima Joška Gvardiola i Mislava Oršića. Druga je to uzastopna medalja za Hrvatsku nakon srebra prije četiri godine u Rusiji. Prva bronca osvojena je 1998. u Francuskoj. Ukupno je ovo treća medalja za Hrvatsku u tek šest nastupa na svjetskim prvenstvima.

Tom prilikom hrvatskim reprezentativcima nisu propustili čestitati ni brojni političari s područja Kvarnera…

Marko Filipović: Imamo broncu!!!!! Naša mala Hrvatska još je jednom pokazala koliko je velika! Svaka čast dečki i na igri i na ponašanju i na srčanosti… Ponos do neba! Hvala Vatreni!!!

Zlatko Komadina: Bravo, Vatreni! #ponos #broncazlatnogsjaja

Fernando Kirigin: Vrhunska igra i sjajna predstava. Hrvatska ponovo na postolju, a ova bronca ima zlatni sjaj! Jednostavno nevjerojatno! Bravo Vatreni! Čestitke našim dečkima i svima koji su pomogli u ostvarenju još jednog veličanstvenog rezultata!

Matej Mostarac: Nogometna velesila. Nevjerojatno. Svaka čast dečkima i svima oko njih. Svojim ponašanjem i pristupom mogu nam biti primjer za puno toga. Veličanstven rezultat na svjetskoj pozornici!

Josip Ostrogović: Bronca zlatnog sjaja! Bravo, bravo, tisuću puta bravo! Hrvati su još jednom u vrhu svijeta – čestitamo našim Vatrenima na iznimnom trećem mjestu! Iznad svih, Hrvatska!

Bojan Simonič: Bravo Vatreni, hvala Vam za još jedno nezaboravno prvenstvo i svu radost i veselje koje ste nam svojim uspjehom pružili!

Dražen Vranić: Bravo dečki, svaka čast, kapa do poda! Iznad svih Hrvatska!

Dalibor Čandrlić: Budi čovik to je dika, budi roda svoga slika…Dečki…Kapa do poda…Respekt… Poštovanje…Čestitke od srca…Na igri, na borbenosti, srčanosti, na ponašanju, kulturi i načinu na koji prezentirate Hrvatsku u svijetu…Na ljubavi… Hvala vam dečki i kapa do poda što ste iznad i jači od svega… Srce vatreno!

Kristjan Staničić: Bravo Vatreni!!! Još jednom ste pokazali snagu, zajedništvo i upornost!Čestitke svim igračima, izborniku Daliću i cijelom stručnom stožeru na osvojenoj bronci zlatnog sjaja!!! Kapa do poda!!! Veliko hvala na svim trenutcima radosti, sreće i ponosa koje ste nam pružili!!!!

Davor Štimac: Kakva radost za Hrvatsku! Po treći put među tri najbolje svjetske momčadi. Svaka čast!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram