Povežite se s nama

Sport

Fausto Budicin imenovan novim trenerom Orijenta 1919

Objavljeno

na
Nakon što je HNK Orijent 1919 nedavno doživio težak prvenstveni poraz od čak 5:0 trener Marin Mikac dobio je otkaz, a otprilike tjedan dana kasnije otkriveno je kako će prvu ekipu s Krimeje preuzeti Fausto Budicin koji iza sebe ima veliko igračko prvoligaško iskustvo.

Tu vijest iz Orijenta su otkrili na svojoj službenoj Facebook stranici te su bolje predstavili svog novog trenera:

“Fausto Budicin novi je trener seniroske momčadi HNK Orijent 1919! Rođenog Puležanina pamtimo kao braniča u nogometnim klubovima poput Istra, ASKÖ Pasching, Olimpija Ljubljana, Pula Staročeško te Rijeka. Dio Orijentovih igrača vrlo dobro poznaje novog trenera i to iz dana zajedničkog igranja, kada je već sada bivši stoper, bio izvrstan vođa svog tima kao kapetan momčadi.

U Orijent dolazi nakon trenerskog angažmana u omladinskoj školi HNK Rijeka. Trenerske ambicije i uspjeh prati i diploma s nogometne akademije na kojoj Fausto trenutno stiče Uefa PRO licencu. Vjerujemo kako će svojim radom i željom opravdati sva očekivanja koja su stavljena pred njega i da će uspješno voditi naše crveno bijele.”

Igrači Orijenta svoju iduću utakmicu na rasporedu imaju već ove subote kad na Krimeju dolazi NK Kurilovec iz Velike Gorice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram