Povežite se s nama

Mozaik

Ferlin i Battifiaca ušli u top 5 u showu Zvijezde pjevaju

Objavljeno

na

Foto: Dario Njavro/HRTNa početku četvrte emisije desete sezone Zvijezde pjevaju predstavilo se šest parova, ali u daljnjem natjecanju ostalo je pet. Emisiju su, skupivši najmanji broj glasova, napustili Iva Jerković i Ivo Amulić. Žanrovi u kojima su se zvijezde i mentori okušali ovu subotu bili su funk i rock ‘n’ roll, a svoje su pjesme izvodili uživo uz pratnju banda Zvijezde sviraju.

Muški zvjezdano-mentorski par Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca za ovu emisiju pripremio je rock pjesmu Petrsin i češanj autora, pjevača i osnivača Bonace, Duška Jeličića Duleta iz Opatije.

Mario se, odmah nakon izvedbe zahvalio autoru pjesme koji je nastup pratio iz publike i dometnuo i da Danijela puno bolje izgleda nego prošlu emisiju u kojoj ju je mijenjao Nikša Bratoš. Marko Tolja je iz žirija zapjevao s parom, a tek onda komentirao da zahvaljuje u ime svih Primoraca što su izabrali ovu pjesmu, ali da misli da je jedini u žiriju koji je razumio tekst te pjesme. Zorica je kazala da je ovdje vidljiv težak sukob interesa i da su vrlo lukavo zakuhali večeras i opet napravili show. Jedan šepav, jedan ćorav, rekli su Mario i ozlijeđeni Robert koji je ozljedu kvalificirao kao „ozljedu na radu“ i otišli Dušku.

Žiri je njihov nastup nagradio ukupnim zbrojem ocjena 32. Svi su članovi žirija pokazali osmice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram