Povežite se s nama

Mozaik

Festival čokolade 2019. – još dva mjeseca do najslađeg opatijskog vikenda

Objavljeno

naŠto je zima bez čokolade? Romantične zimske večeri na raskošno okićenim ulicama ispunjenima dobrom glazbom i odličnom atmosferom do potpunog savršenstva dovodi upravo taj slatki okus koji je obilježio najsretnije trenutke u našim životima. A Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici. 

Prvi vikend u prosincu i ove će godine proći u znaku te manifestacije, koja će čokoladu „umiješati“ u svaki dio života grada: sajam Čokoladna čarolija u Centru Gervais će okupiti najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove i predstaviti neke sasvim jedinstvene i teško dostupne čokoladne delicije, no čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara. 

Nenadmašni hedonistički užitak u čokoladi tako će od 6. do 8. prosinca osvojiti sva osjetila brojnih posjetitelja najslađeg opatijskog događanja koje će ponuditi bogat program glazbenih nastupa izvrsnih izvođača i bendova, zanimljivih radionica, izložbi, predavanja, kao i izrade nevjerojatnih skulptura od čokolade. 

Kao što je teško zamisliti zimu bez čokolade, teško je zamisliti i čokoladu bez Opatije, jer u savršenom spoju tog moćnog okusa, raskoši Najljepšeg Adventa uz more, dana ispunjenih brojnim aktivnostima te romantične atmosfere omiljene jadranske turističke destinacije nalazi se „recept“ za izvrstan provod i slatki vikend koji nikad neće izblijediti u sjećanju. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram