Povežite se s nama

Mozaik

Festival Opatija postao stručna baza Sveučilišta u Rijeci

Objavljeno

na
Ustanova Festival Opatija je zahvaljujući svom radu prepoznata kao subjekt koji može doprinijeti obrazovanju studenata te je ova opatijska ustanova dobila status stručne baze Sveučilišta u Rijeci. Naime, na prijedlog Filozofskog fakulteta u Rijeci 19. srpnja je Senat Sveučilišta u Rijeci donio ovu odluku.

Stručna baza je – prema Pravilniku o znanstvenim, znanstveno nastavnim, nastavnim i stručnim bazama Sveučilišta u Rijeci – ustanova ili druga pravna osoba u kojoj se provodi dio studijskog programa ili programa obrazovanja Sveučilišta. Mentor studentima u ovoj stručnoj bazi od strane Sveučilišta u Rijeci imenovan je magistar Ernie Gigante Dešković.

„Ovakvi programi su izuzetno važni za potpunije obrazovanje studenata, stoga mi je drago što smo prepoznati u tom smislu. Zahvaljujem Filozofskom fakultetu u Rijeci i Sveučilištu u Rijeci te se veselimo ovoj suradnji“, naveo je Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže