Povežite se s nama

Mozaik

Festival Opatija traži studente za rad na klizalištu na “Ledenoj čaroliji”

Objavljeno

na
Gradska ustanova Festival Opatija i ove će godine na velikoj Ljetnoj pozornici postaviti klizalište i organizirati “Ledenu čaroliju” u sklopu Adventa u Opatiji. Zbog toga će im biti potrebno više djelatnika, a sve će početi 8. prosinca 2023. i traje do kraja školskih praznika 7. siječnja 2024. godine.

Student servis Studentskog centra u Rijeku objavio je kako Festival Opatija traži četiri studenta za rad na klizalištu.

“Rad u smjenama na klizalištu na Ljetnoj pozornici. Posao obuhvaća kontrolu ulaznica za posjetitelje/klizače, održavanje klizališta (povremeno uklanjanje snijega uslijed korištenja klizališta), izdavanje klizaljki i slično…”, navodi se u opisu posla. Studenti će za sat rada biti plaćeni 6 eura, a nedjeljom i blagdanima 9 eura po satu.

Ističu kako je u pitanju rad na otvorenom, a s obzirom na studentske obveze angažirat će se i dodatni studenti za zamjene. Zainteresirani studenti mogu se javiti na e-mail petra@festivalopatija.hr ili broj mobitela 099 249 3996.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže