Povežite se s nama

Mozaik

Filip Ratković nakon nastupa u Supertalentu stiže u Klub Bačva

Objavljeno

na

Filip Ratković Comedy Show će se održati u Klubu Bačva u ponedjeljak, 18.11. s početkom u 20.30 sati.

Nakon novog nastupa u popularnoj televizijskoj emisiji Supertalent, u goste u Klub Bačva (Dolac 8) dolazi komičar Filip Ratković. Stand up nastup održava se u ponedjeljak, 18. studenog 2019. godine s početkom u 20.30 sati, trajat će otprilike dva sata, a Filipu se u gostima pridružuje i Vidmarijo Rašić kako zabave ne bi ponestalo ni na trenutak.

Filip samog sebe predstavlja ovako:

“Filip Ratković, Varaždinec, Domovine sin. Skroman. Dosta cool dečko. Nakon brojnih otvaranja shvatio je da je vrijeme da je i on main event i da se njemu otvara. Komičar iznimno osebujnog humora, originalnih pošalica i pametnih one-linera, koji je nakon samo pet nastupa počeo nastupat s najboljima. Skroman. Omjer puncheva mu je apsurdan kao i persona, a kvaliteta, pa ljudi vele čista desetka, iako bi on rekao da je samo 6 (“plus 4″ neki bi dodali, ali ne on, jer je skroman). Možda ste ga gledali kako otvara Vlatku, možda ste ga gledali u postavi Lajnapa: Nove Generacije, možda ste ga gledali na televiziji, možda ga niste gledali. Da, ima dubok sexy glas, da, ima preko milijun pregleda online, da, karizmatičan je, da, ima super outifte, ali usprkos svemu tome ostaje super relatable i zabavan. Sve skupa, dosta nepretenciozan za genija. #ZeroEgo Da, ovo sam sve sam napisao.”

Ulaznice su u prodaji u Klubu Bačva po cijeni od 30 kuna, a račun koji dobijete služi kao ulaznica na samom događanju. Ulaznice se može i rezervirati porukom preko Facebook stranice Kluba Bačva.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram