Povežite se s nama

Izbori

Filipović najavio predstavljanje programa: Pojačat ćemo Rijeku na svim područjima

Objavljeno

na

Do izbora su ostala nepuna dva tjedna, a danas je na Korzu postavljen šator koalicije SDP-HSU-IDS-HSS, u kojem će se Riječanke i Riječani moći upoznati s kandidatima za riječkog gradonačelnika i primorsko-goranskog župana, ali i kandidatkinjama i kandidatima liste za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu. Zatekli smo tamo danas Marka Filipovića koji se nametnuo kao favorit na predstojećim izborima.

– Lagao bih kada bih rekao da nisam zadovoljan razvojem situacije. Sve relevantne ankete koje su provedene do sada pokazuju nezaustavljiv rast. Meni je to najbolji znak da su Riječanke i Riječani prepoznali ono što nudim, zajedno sa svojim timom, kao najbolje za naš grad, rekao je Filipović.

Uz kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika, Sandru Krpan i kandidata za zamjenika gradonačelnika, Gorana Palčevskog, sutra će predstaviti program za novi ritam grada.

– Programom smo obuhvatili sve najvažnije teme. Pojačat ćemo Rijeku na svim područjima – od gospodarstva, novih politika za mlade, preko socijalnog programa, sporta, kulture, do prometnih rješenja kojima ćemo staviti točku na probleme parkiranja u gradu, otkrio je Filipović dijelove izbornog programa uz koji namjerava dati jedan novi ritam našem gradu.

Također poziva sve građanke i građane da zastanu kod šatora koalicije SDP-HSU-IDS-HSS, popiju kavu, uživaju u glazbi i upoznaju kandidatkinje i kandidate, te da se odazovu i 16. svibnja izađu na izbore.

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram