Povežite se s nama

Mozaik

Film o Primorsko – goranskoj županiji osvojio 2. mjesto na multimedijalnom projektu Moja.hr

Objavljeno

na


Film o Primorsko-goranskoj županiji autora Matea Jurčića i Artema Duškina osvojio je 2. mjesto u multimedijalnom projektu Moja.hr koje organizira Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta, Hrvatskom radio televizijom.

Ovogodišnja završnica projekta održana je u Kašteliru, u Istarskoj županiji, a upravo je istarski župan Boris Miletić i uručio nagradu predstavniku Primorsko-goranske županije. Predstavnike Primorsko-goranske županije podržale su pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić, predstojnica Kabineta župana Ermina Duraj i viša savjetnica za projekte i valorizaciju kulturne baštine Rajna Miloš.

Treću godinu zaredom ovaj projekt donosi jednominutne video priče o hrvatskim županijama otkrivajući sve ljepote i običaje Lijepe naše. Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja jest film o Požeško-slavonskoj županiji koja će iduće godine biti domaćin završnice Moja.hr.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže