Povežite se s nama

Sport

Finale vrhunca odbojke na pijesku u nedjelju u Ičićima

Objavljeno

naTri dana odbojke na pijesku 6. Ičići Master Croatia Open turnira su za nama. Od kvalifikacija preko dvodnevne borbe na dva terena, samo četiri para u muškoj i ženskoj konkurenciji dočekala su nedjelju na terenima.

16 najboljih pjeskaša i pjeskašica svojom odličnom igrom pokušalo je ostvariti plasman među 4 najboljih, a to je na kraju uspjelo  u muškoj konkurenciji parovima: Pokeršnik/Zemljak, Gavrilov/Šormaz, Zeljković/Bošnjak te Pavlović/Pribanić, dok su kod dama polufinale zaslužile: Radanović/Vrbanc, Skarlovnik/Pešić, Škarić/Aleksić i Žužek/Špoljarić.

Kod žena Radanović i Vrbanc, braniteljice naslova, lagano su došle do polufinala gdje ih čekaju suparnice iz prvog meča koje su se vratile kroz repasaž, a slična situacija je i kod drugih polufinalistica gdje su Škarić i Aleksić bile bolje u prvom susretu od Žužek i Špoljarić koje sutra čeka popravni ispit te šansa za ulazak u finale.

U muškoj konkurenciji današnji dan bio je prepun obrata te utakmica koje su završile u trećem setu s tijesnom razlikom. Pokeršnik i Zemljak, prošlogodišnji pobjednici turnira sutra će zasigurno priželjkivati ponovno osvajanje naslova, a u polufinalu ih očekuje novopečeni par Šormaz i Gavrilov koji je dugogodišnji sudionik Ičića. U drugom polufinalu susrest će se, nakon pauze, povratnik odbojke na pijesku Zeljković i njegov partner Bošnjak koji je zamijenio ozljeđenog Silića – prošlogodišnjeg finalista i člana KOP Opatije. Bošnjak se može pohvaliti osvajanjem 5. mjesta u svjetskom prvenstvu U22 kategorije. S druge strane mreže naći će se slovensko-hrvatski par Pavlović i Pribanić koji je prošle godine sa Silićem osvojio drugo mjesto.

Jučerašnji dan garantira još bolje današnje mečeve koji kreću u 10 sati. Sve će se održavati na centralnom terenu uz televizijski prijenos, ali ukoliko možete doći bodriti ove sportaše uživo u borbi za nagradni fond od 50.000 kuna, nećete pogriješiti.

U Ičičima osim sportskog programa, u petak se moglo zabaviti uz nekolicinu DJ-eva te opatijsku rap grupu Reinkarnaciju, a u subotu program se nastavio u večernjim satima tako da su se igrači i ostali posjetioci rasplesali uz terene u organizaciji kolektiva Liminal.

Raspored utakmica za nedjelju, 11.8.2019.

10.00 – Radanović/Vrbanc – Skarlovnik/Pešić  

11.00 – Škarić/Aleksić – Žužek/Špoljarić

12.00 – Pokeršnik/Zemljak – Gavrilov/Šormaz

13.00 – Pavlović/Pribanić – Zeljković/Bošnjak

15.00 – 3. mj. žene

16.00 – 3.mj. muški

17.00 – 1. mj. žene

18.00 – 1.mj. muški

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram