Povežite se s nama

Sport

Fitness natjecanje “Snagom protiv nasilja” u Activeu, prihod ide obiteljima izloženim nasilju

Objavljeno

na
Riječki fitness centar Active koji se nalazi na adresi Milutina Barača 6 na početku prosinca ugostit će novo humanitarno natjecanje “Snagom protiv nasilja”.

“7. prosinca radimo natjecanje u humanitarne svrhe, ovaj put nećemo imati cross natjecanje već ćemo raditi CF total.  Tri vježbe stražnji čučanj, press i mrtvo dizanje.

Ove godine podržavamo udrugu UZOR – udruga za zaštitu obitelji, (UZOR – Udruga za zaštitu obitelji Rijeka) koja pomaže i skuplja sredstva za obitelji koje su izložene nasilju i svojim bijegom iz tog svijeta pokušavaju početi svoju priču negdje drugdje u miru.

Ove godine imamo pojačanje: JGL (Jadran-Galenski Laboratoriji, JGL Obitelj) nam je dao potporu na način – koliko mi kilograma dignemo u određenom liftu toliko će oni uplatiti na račun udruge UZOR.

Tako da, dragi Riječani i Riječanke, 7.12. svi pravac Active – svaka kila tj svaka kuna se broji”, ističu u svom priopćenju.

Prijave su otvorene do 05. prosinca. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna, a dio prihoda ide za kupnju hrane Azilu za pse.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram