Povežite se s nama

Na inicijativu vlasnika ugostiteljskih objekata Bar Bar, Cukarikafe, Ebba`s Cuisine i Badaku tatoo studija, Trg Julija Klovića u arheološkom parku Principij krase božićna kućica, klupica, saonice, bicikle i okićeni borovi, s ciljem da i Stari grad oživi u duhu Božića te da djeca dobiju prostor za igru i blagdansko veselje.

Prostor Principija u posljednje dvije godine postao je popularno mjesto za dnevna druženja i noćne izlaske, a nedavno je osmišljen i vizualni segment ovog prostora za vrijeme blagdana Božića. Inicijativa je to četiriju poduzetnika koji posjeduju poslovne prostore u starom gradu – Bar Bar, Cukarikafe, Ebba`s Cuisine i Badaku tattoo studio.

„U razgovoru s vlasnicima kafića i poslovnih prostora oko Trga dogovoreno je da zajedno okitimo ovaj prostor. Grad Rijeka nam je dao dozvolu za to i omogućio je dovod struje za lampice“, poručila je vlasnica Badaku studija Ana Laco. Marljivi su poduzetnici zajedno osmislili koncept uređenja, a zamišljeno je da se djeca i obitelji u ovom prostoru druže i fotografiraju. „Sami smo napravili ukrase, trebalo je za to par dana, a u jednom smo danu sve postavili i pritom se lijepo družili. Svi su nam izašli u susret“, dodala je kreativna Ana Laco.

Uređenje Trga može se očekivati i iduće godine i to u još veselijem izdanju, obzirom da su se za ovu inicijativu zainteresirali i vlasnici drugih poslovnih prostora oko Trga.

principij

Grad Rijeka