Povežite se s nama


Opće je poznato da su psi najbolji čovjekov prijatelj, no nažalost upravo je taj isti čovjek nerijetko i njihov najgori neprijatelj. To potvrđuje i strašna priča koja stiže s Trsata gdje je nekoliko izgladnjelih psa bilo prepušteno na milost i nemilost vremenu, za koje znamo da je posljednjih dana sve samo ne “blago”.

D. P. K. otkrila je kako se u tom dijelu Rijeke dogodio pravi horor – nekoliko psa nije uspjelo preživjeti vremenske neprilike proteklih tjedana, a njihovi leševi također su ostavljeni u lokvama vode.

Nakon što su ljubitelji životinja doznali u kakvim uvjetima borave psi svega 150-200 metara od samog središta Trsata, pokušali su reagirati, no čini se da je za to nažalost ipak bilo prekasno.

Fotografije koje su objavljene zaista su uznemirujuće, no možda će upravo one potaknuti nadležne organe da odgovornu osobu ili više njih strogo kazni zbog takve nebrige prema životinjama i spriječi svaki eventualni idući ovakav horor.

Portal Fiuman.hr poslao je upit o ovom strašnom slučaju na više adresa te ćemo objaviti dodatne informacije nakon što ih zaprimimo.

DODATAK: Sve službe istražuju horor na Trsatu, na teren izašla i policija