Povežite se s namaOpatija i Rijeka će se pred sam kraj proljeća ove godine naći među ekskluzivnom listom odredišta Lion’s Runa, svojevrsnog rallyja i druženja vlasnika super-automobila, od kojih su neki vrijedni i više milijuna kuna.

U ovom slučaju ne radi se o klasičnoj utrci, već samo sadrži elemente rallyja za one iznimno dubokog džepa, pa tako onaj tko se želi uključiti u Lion’s Run sa svojim tzv. super-automobilom mora izdvojiti minimalno 50 tisuća kuna kako bi postao dijelom tog probranog društva na samo nekoliko dana. Uz preduvjet, naravno, da u svom vlasništvu ima neki od automobila koji će se “uklopiti”, a za pretpostaviti je i da popratni troškovi tijekom rallyja odnesu također još nekoliko desetaka tisuća kuna.

Njihova ljetna ruta ove godine započinje 09. lipnja u Beču, nakon čega idu u Zagreb, zatim u Split na dva dana, a poslije toga stižu u Opatiju. Istog tog dana, 13. lipnja, vlasnici super-automobila će i testirati mogućnosti svojih vozila na grobničkom automotodromu, što će zasigurno biti daleko najveća atrakcija na toj lokaciji u posljednjih nekoliko godina.

Nakon toga odlaze u Trst gdje će zbog njih čak biti zatvoren dio centra grada, a cijeli izlet završava 15. lipnja, gdje drugdje nego u Monaku.

Organizator zasad ne otkriva previše detalja, navode tek da su sva mjesta u Lion’s Runu već odavno rasprodana, a poznato je još i kako će sudjelovati 70-ak super-automobila.