Povežite se s nama


Opatijska rivijera sredinom lipnja postala je bogatiji za jedan novi veliki hotelski objekt, a radi se o hotelu Giorgio II s četiri zvjezdice koji se nalazi na ulazu u Ičiće prilikom dolaska iz Opatije.

Hotel je proteklih deset mjesec građen zahvaljujući investiciji Liburnia Riviera Hotela d.d. Radi se o prvom njihovom objektu koji je namijenjen prvenstveno obiteljskom odmoru, pa je tako sve i prilagođeno boravku roditelja s djecom.

“Remisens Hotel Giorgio II (4*) potpuno je novi hotel brenda Remisens Hotels u Ičićima. Smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor. Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva. Za obitelji s djecom hotel nudi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji”, navode is LRH-a o svom hotelu.

U obiteljskim sobama roditelji mogu, ovisno o raspoloživosti, pronaći sve bitne potrepštine za ugodan boravak: dječji krevetić, kadica za kupanje, stolica za hranjenje, grijač bočice, baby phone. Za zabavan i ispunjen odmor LRH-ov animacijski tim organizira aktivnosti za cijelu obitelj u Mini, Midi i Teen clubu te u Fit i Active clubu kao i tematske dane i razne sportske i društvene igre.

Vanjski bazenski kompleks sa sunčalištem i dječjim bazenom te privatna hotelska plaža nude vrhunsku ljetnu zabavu prepunu morskih aktivnosti. Za aktivno upoznavanje Opatijske rivijere gostima su na raspolaganju bicikli i štapovi za nordijsko hodanje.

Cijelu foto-galeriju Borne Ćuka možete pogledati ovdje.