Povežite se s nama

Vijesti

FOTO: Pogledajte kako izgleda Park Pomerio prije otvorenja

Objavljeno

na

Foto: Vesna MrazekVeliko preuređenje parka Pomerio koji se nalazi u neposrednoj blizini starog riječkog rodilišta, odnosno iznad centra Zagrad traje znatno dulje od predviđenog. Radovi su započeli na koncu svibnja prošle godine i trebali su trajati pola godine.

Park Pomerio tako je prema originalnom planu trebao biti otvoren već do kraja 2017. godine, što znači da je rok završetka radova probijen za najmanje pet mjeseci. Prilikom početka radova objavljeno je da ukupna cijena radova iznosi 6,5 milijuna kuna.

Uskoro bi park napokon trebao biti otvoren građanima, a neki su ipak nešto nestrpljiviji. Ne čudi stoga što poneki Riječani zavire u park Pomerio i prije službenog otvorenja, a evo kako trenutno on izgleda.

Fotografije su zahvaljujući Vesni Mrazek objavljene na društvenim mrežama (REF), a komentari su poprilično podijeljeni. Neki zamjeraju da ima previše betona, a ni neobične klupice, odnosno “stolice” nisu naišle na preveliko razumijevanje Riječana.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram