Povežite se s namaNa Delti u petak oko 18:30 sati policija je imala nesvakidašnju intervenciju. Kako nam javlja partnerski portal RiMeteo, čiju poruku prenosimo u cijelosti, razlog je bila preglasna glazba s nizozemskih automobila.

“Na Delti parkirana zanimljiva vozila nizozemskih tablica kreću jedan za drugim napuštati parking na Delti uz glasnu glazbu s treštećih zvučnika. Radi se o sudionicima nekog rallyja jer su imali brojeve na automobilima.

Svima su bili simpatični, osim našim “jaranima” koji izigravaju sigurnost i povjerenje. Odmah se jedan zaustavlja kod njih, paleći rotirku i blokirajući cijeli izlaz s Delte. Ali ni to nije sve. Odmah za njim stiže još jedan policijski auto, isto pali rotirku, a sad blokira i drugu voznu traku.

Dečki su morali van iz auta, na alkotest i tko zna što još. To je strašno što ti lešinari rade. Ponavljamo, ti ljudi bili su simpatični svima koji su ih gledali, a ovi namirisali laku lovu pa odmah idu u akciju. Jadno. Kakvu poruku time odašiljemo? A kad lokalni moćnici prolaze sa 100 km/h centrom grada nikom ništa”, poručili su s RiMeteo portala te su nam poslali i nekoliko fotografija spomenutog slučaja.