Povežite se s namaMnogi stanovnici Crikvenice, Rijeke i Kvarnera podijelili su na svojim profilima na društvenim mrežama obavijest o ukradenom motoru KTM duke riječkih registracijskih oznaka.

Motor je ukraden u crikveničkoj ulici Ante Starčevića između 11. i 12. lipnja, a tim je potezom vlasnik oštećen za čak nekoliko desetaka tisuća kuna.

No, kao što kaže jedna poznata pjesmica, kad se male ruke slože, sve se može. Građani su ovog puta sami poduzeli akciju potrage te je ona završila uspješno.

“Motor je pronađen! Hvala svima koji su pomogli, dijelili vijest, tražili ga i doslovno išli od vrata do vrata da nešto saznaju. Pun sam pozitivnih emocija kad vidim koliko su ljudi spremni pomoći kad treba. Motoristi su se udružili i pet dana tragali za njime. Pratili smo svaki trag, to je iznimno rijedak motor i nije lopovu pomoglo to što ga ja zamaskirao. Uglavnom, motor je pronađen, doduše neprepoznatljiv, ali vozi”, poručio je Dalibor Pavelka te je još jednom zahvalio svima koji su pomogli u potrazi.

Motor je ranije bio narančasto-crne boje, a lopov ga je odmah prefarbao u bijelo-crnu boju, no očito mu to nije pomoglo te je u konačnici otkriven i uhićen.