Povežite se s nama


11. Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održano je na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom i prava turistička atrakcija.

Modna rapsodija odvijala se pred mnogobrojnom publikom, čak 15 modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji je trajao sat i pol.

Kolekcije za jesen/zima predstavili su: Vesna Sposa, Di Caprio by Varteks, Boutique Rival, Jeordie’s, Biba vjenčanice, La Tramp, Ghetaldus Rijeka, Showroom Antonela, My happy skirt, Adriana Rajčić design, Wedding City, Temaku, Eni Surijan, Hero4Heroes ,a prilika je dana i mladim dizajnerima pa su kolekciju predstavili i učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke. Za styling modela bili su zaduženi stilisti Perman Experience iz te vizažistice Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin. After party nakon manifestacije nastavljen je u lijepom ambijentu Teatro lounge bara.

Revije su nosili i brojni poznati manekeni i manekenke: Vedrana Linardić, Miss Universe: Natalija Prica, Ivana Paris te Barbara Filipović, Radovan Stošić itd., a u revijama su uživali brojni poznati; Tina Vukov, Edvin Liverić, Nikolina Tomljanovic, Maja Sulić, karatistica Ana Znaor, spisateljica Ingrid Divković, Romana Jerković, Elena Tomeček Zdjelar, Ivana Bilen i brojni drugi. Program je vodio Davor Garić.