Povežite se s nama


Svijet je pun pozitivnih i dobrih priča, ali svako malo ponekad nas ipak zna iznenaditi ljudska bešćutnost. Ne znamo kako drukčije bismo nazvali čovjeka koji je kutiju punu štenaca ostavio pored ceste i prepustio ih sudbini.

Srećom, na štence je ipak naišla jedna Riječanka koja se odlučila za njih pobrinuti i trenutno im se traži novi dom. Prenosimo u cijelosti priču Rafaele P. s društvenih mreža:

“ZAMISLITE! Krasna nedjelja, mami vam je rođendan, bezbrižno se vozite, kad opazite kutiju kraj ceste! Dobri kakvi jesu, Matija i Lana staju i imaju što vidjeti! Kraj kutije nepomično leže mala crna bićenca – isti tren u kosti im se uvuče strah da više nisu živi! No, JESU! Matija i njegova sestra Lana na vrijeme su stigli i ponudili trenutni spas ovim sirotanima koje je NEČOVJEK izbacio – planski, jer postojao je očevidac – stao je crveni kombi, BEZ REGISTRACIJSKIH TABLICA i možemo mu puhati u dupe! Ono što tješi jest to da je karma spora, ali dostižna i s tom spodobom se više nećemo zamarati i trošiti dragocjenu energiju! Ono što sada predstoji je pronaći tople domove ovim malenim mrvuljama. Mix su jazavčara i njemačkog terijera, malo je teže procijeniti, dakle maleni do srednje veličine – preslatki, energični psi! 

MOLIMO VAS dijelite album i otvorite svoje srce za nekoga od njih! Pomozimo obitelji Pavić koja im je NESEBIČNO i bez razmišljanja ponudila trenutni privremeni smještaj u kojem bebe zaista ne mogu ostati jer obitelj nema uvijete i ima 4 svoja psa! Bit će prisiljeni vatiti ih na isto mjesto, a to se kosi sa svim njihovim uvjerenjima! Napravili su već veliko djelo spasivši ih, hajmo im pomoći! Kroz godine su me ljudi uvjerili da i dalje ima nas koji ćemo pomoći u bilo kojoj situaciji, koji nećemo okrenuti leđa biću u nevolji – zato sad molim sve vas koji ovo čitate da pomognete kako god možete jer ove malene bebe nisu ništa nikome skrivile.

Svjesna sam toga da na sve strane ima i previše nezbrinutih životinja i da svaka od njih zaslužuje svoj spas i dom – ali uvjerena sam da se svatko od njih uistinu i može spasiti PRAVIM I JAKIM DJELOVANJEM! Neka svi znaju za ovu veliku ekipu, neka im se brzo nađu domovi! KONTAKT: 098 177 75 75″, stoji u objavi.

Tri psića već su udomljena, a u trenutku ove objave traži se sretni dom za njih još šestoricu!