Povežite se s nama

Sport

Futsal klub Zvončar iz Viškova poziva nove članove da im se pridruže

Objavljeno

na
Futsal klub Zvončar iz Viškova vrši upise novih članova za sezonu 2018/2019. Radi se o jedinstvenoj školi (malog) nogometa pod vodstvom  licenciranog trenera Stefana Jurkovića koji već dugi niz godina radi s djecom vrtićke i školske dobi.

“Naš program osmišljen je tako da one najmlađe uvodimo u svijet sporta kroz bavljenje najpopularnijim sportom današnjice. Učimo ih prvim nogometnim koracima kroz igru i zabavu, a kada usvoje osnovne vještine, počinjemo s ozbiljnim radom”, poručuje Jurković.

U klubu djeluju tri kategorije:  PREDNATJECATELJI okupljaju vrtićare i djecu od 4 do 6 godina starosti. MORČIĆI su djevojčice i dječaci, polaznici prvih i drugih razreda osnovne škole dok se njihovi nešto stariji prijatelji mogu uključiti u momčad naših STARIJIH MORČIĆA (3. i 4. razredi). Treninzi se održavaju na terenu s umjetnom travicom kod Osnovne škole Sv. Matej na Viškovu, dok se u zimskom periodu polaznici sele u grijane dvorane.

“Kako bismo našim članovima omogućili nesmetani razvoj i najbolje uvjete, uspostavili smo suradnju s MNK Gorovo iz Opatije koji provode sličan program te s Nogometnim klubom Draga iz Mošćeničke drage. Osim rada s najmlađima valja istaknuti i naš kvalitetan rad s morčićima i pionirima koji tijekom sezone nastupaju i na utakmicama velikog nogometa. U zimskom periodu naši polaznici natječu se s vršnjacima u Liburnijskoj ligi koja se igra u dvoranama u okolici”, zaključuje voditelj škole Stefano Jurković.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u naš rad putem službenog Facebook profila ili pozivom na broj mobitela 091 167 2076

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže