Povežite se s nama


Dočeci nove godine na otvorenom tradicionalno su vrlo popularni u Hrvatskoj te nerijetko okupljaju i više desetaka tisuća ljudi u većim hrvatskim gradovima. Nema sumnje kako će u večernjim satima 31. prosinca na Korzu u Rijeci biti zaista ogroman broj ljudi, prvenstveno zahvaljujući glavnoj zvijezdi ovog puta, a radi se o popularnom Gibonniju.

“Grad Rijeka i ove godine priprema veliko novogodišnje slavlje na Korzu, uz dobru glazbu, zabavu i druženje do ranih jutarnjih sati. Glavna glazbena zvijezda novogodišnje večeri ovog će puta biti Gibonni uz čije ćemo taktove ući u novu, 2017. godinu. Uz Gibonnija čiji je nastup planiran u 23  sata na pozornicu će se popeti i riječki bendovi, ovog puta čak njih tri – Izet i Borgie, bend koji se ovog ljeta predstavio svojim prvim albumom “Granulo je sunce” s nastupom koji će započeti oko 21:45 sati. Nakon njih slijedi svima znani En Face koji se na pozornici očekuju oko 22:15 sati. Na kraju večeri, oko 1 sat iza ponoći, nakon nastupa Gibonnija, stiže popularni Belfast Food.”

“Koristim priliku da pozovem sve koji mogu i žele da dođu na još jedno riječko novogodišnje slavlje i vjerujem da će nas se i ovog puta na Korzu velik broj kako bi zajedno, uz dobru glazbu i još bolju zabavu, dočekali 2017. godinu”, rekao je gradonačelnik Vojko Obersnel za Novi list.

Podsjetimo, Riječani su i 2009. godinu dočekali uz nastup Gibonnija te nema sumnje kako je dobra zabava zagarantirana i ovog puta.

Jeste li zadovoljni odabirom Gibonnija za glavnog izvođača na dočeku 2017. godine?

Loading ... Loading ...