Povežite se s nama

Mozaik

Gigante Dešković ostaje ravnatelj Festivala Opatija i iduće četiri godine

Objavljeno

na
Opatijska gradska ustanova Festival Opatija u protekom razdoblju provodila je natječaj za ravnateljsku poziciju u iduće četiri godine, a ovog četvrtka je objavljena odluka kako će to i u narednom periodu ostati dosadašnji ravnatelj Ernie Gigante Dešković.

Njegovim imenovanjem na spomenutu poziciju 2017. godine u Opatiju su se napokon vratili veliki koncerti na Ljetnoj pozornici, ponovno su Opatijci i njihovi brojni gosti mogli uživati u nastupima velikih glazbenih zvijezda. Kad se tome pridoda da je u proteklim godinama Festival Opatija također preuzeo upravljanje Centrom Gervais, umjetničkim paviljonom “Juraj Šporer” i “Švicarskom kućom” te otvaranje “MOHO centra” u Voloskom, nema sumnje kako je Gigante Dešković opravdao povjerenje te zaslužio novi mandat.

“Na temelju članka 38. Zakona o ustanovama („Narodne novine“, broj 76/93, 29/97-ispr., 47/99-ispr., 35/08 i 127/19) i članka 23. Statuta „Festivala Opatija“, na prijedlog gradonačelnika Grada Opatije i nakon provedenog javnog natječaja, Upravno vijeće Ustanove za organizaciju, promidžbu i posredovanje u oblasti kulture „Festival Opatija“, na sjednici održanoj u četvrtak, 14. siječnja 2021.godine donijelo je Odluku  o imenovanju ravnatelja Festivala Opatije.

Ernie Gigante Dešković imenuje se za ravnatelja Ustanove za organizaciju, promidžbu i posredovanje u oblasti kulture „Festival Opatija“, na mandat od četiri godine”, stoji u službenoj odluci koju potpisuje predsjednica Upravnog vijeća Festivala Opatija dr.sc. Lorena Bašan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram