Povežite se s nama

Mozaik

Gipsy Kingse nije zaustavila ni kiša, rasplesali su opatijsku dvoranu

Objavljeno

na
Iako je kiša skoro pomrsila planove, Opatija je sinoć svjedočila nevjerojatnom glazbenom spektaklu. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo umjesto na Ljetnoj pozornici održali su koncert u dvorani Marino Cvetković. Ovaj svjetski poznati sastav, čiji zvuk kombinira rumbu, flamenco, salsu i tradicionalnu romsku glazbu, okupio je brojne obožavatelje i ljubitelje glazbe.

Unatoč nevremenu, zvuk gitara i ritam latino glazbe ispuniše zrak, prenoseći prisutne na egzotično glazbeno putovanje.

Tonino Baliardo, virtuoz na gitari i jedan od osnivača Gipsy Kingsa, predvodio je sastav svojim maestralnim sviranjem i karizmatičnom prisutnošću na pozornici. Publika je bila oduševljena njihovim najvećim hitovima poput “Bamboleo”, “Djobi Djoba” i “Volare”, ali također su imali priliku čuti i pjesme s njihovog najnovijeg albuma “Renaissance”.

Nakon gotovo dva sata neumornog sviranja, Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo završili su svoj nastup s velikim aplauzom i ovacijama publike koja je bila oduševljena nevjerojatnim glazbenim doživljajem. Ovaj koncert će zasigurno ostati u sjećanjima prisutnih kao dokaz da prava glazba prevladava sve prepreke. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo dokazali su svoju glazbenu virtuoznost i neospornu sposobnost da stvore nezaboravan doživljaj. Nakon Opatije, Gipsy Kings sele na jug gdje će 30. kolovoza otvoriti festival “S okusom soli” na splitkom Sustipanu.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram