Povežite se s nama

Mozaik

Giuliano, Ivana Kindl, Denis & Denis i Battifiaca na festivalu u duhu 80-ih

Objavljeno

naJedno od najiščekivanijih događanja ovog ljeta u Crikvenici svakako je festival “Na palade – kanat i štorije”, glazbena poslastica koja nas ove godine tematski vodi u sjajne osamdesete, kada je svjetska glazba doživjela medijsku ekspanziju, a skladbe iz tog doba i danas zvuče svježe i atraktivno.

​Upravo tako će se i u petak, 17. lipnja, s početkom u 21 sat, Trg Stjepana Radića u Crikvenici pjevati uspješnice koje rado pamtimo i slušamo dan danas, a predstavit će ih vrhunski interpreti poput Ivane Kindl, Giuliana, Denis & Denis, Marija Battifiace, Martine Majerle, Jozefine, Jose Butorca, Mirne Škrgatić, Maura Staraja te gosta iznenađenja. Sve goste će pratiti Infinity band, a poseban značaj festivalu će donijeti voditeljski dvojac – Uršula Tolj i Mario Battifiaca.

​Treba li bolje pozivnice za ovaj jedinstveni festival? Kako je rekao umjetnički voditelj festivala Robert Grubišić: “za ovo izdanje festivala odabrali smo pjesme jednog od najplodonosnijih perioda glazbe, stoga će posjetitelji uživati u najpoznatijim domaćim i stranim hitovima osamdesetih godina.

​„Ovogodišnje, treće izdanje festivala „Na Palade – kanat i štorije“ bit će predivna uvertira u turističku sezonu 2022. Osobitu čar donijet će i interpretacija autentičnih štorija iz tog vremena našeg poznatog kantautora Nevena Barca. Dođite i budite dio ovog spektakla“, istaknula je direktorica TZG Crikvenice, Marijana Biondić.

​Na palade će se pjevati i pripovijedati, baš onako kako je to i bilo u predpandemijsko vrijeme.

Organizator festivala je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji su Grad Crikvenica i „Eko-Murvica“ d.o.o. Svi zajedno su omogućili posjetiteljima besplatan ulaz, stoga je za vjerovati da će se u publici tražiti mjesto viška. Crikvenica čeka svoje sugrađane i drage goste na svojoj palade.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram