Povežite se s nama

Mozaik

Glazbeni maškarani spektakl „Lijepom našom“ ponovo u Rijeci

Objavljeno

na
Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, popularna emisija „Lijepom našom“ ponovo dolazi u Rijeku i osvaja srca posjetitelja i gledatelja. Posebno karnevalsko izdanje snimat će 5. veljače u Centru Zamet u 19 sati. Emisijom promoviramo višestoljetnu kvarnersku tradiciju i običaje.

Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke istaknuo je koliko mu je drago da je Rijeka i drugu godinu za redom domaćin karnevalske emisije Lijepom našom. Gospodin Škarpa najavio je i brojne programe koji nas očekuje u slijedećim karnevalskim tjednima te naglasio da se sva događanja mogu pratiti na službenim stranicama Riječkog karnevala www.rijecki-karneval.hr

Branko Uvodić, voditelj i urednik emisije Hrvatske radiotelevizije „Lijepom našom“, detaljno je najavio što nas sve očekuje na glazbenom maškaranom spektaklu 5. veljače u Centru Zamet. Naglasio je da je to najdugovječnija i najgledanija emisija na Hrvatskoj radioteleviziji.

Nezaobilazni zvončari, pripadnici nacionalnih manjina, sudionici i klape maškaranog klapskog maratona, različiti tamburaški sastavi samo su neka od imena uz koje ćemo plesati i pjevati 05. veljače, a snimanje će pratiti Meštar Toni i Kraljica Riječkog karnevala Dora Pilepić. Snimaju se dvije emisije u trajanju od 75 minuta i čeka nas pravi maškarani spektakl.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna u prodaji su u Turističkom informativnom centru na Korzu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram