Povežite se s namaCjelovečernji nastup Glazbenog društva Spinčići i Dr. Smeđeg Šećera, koji će se održati u petak, 8. srpnja u 21 sat, Crekvinu će pretvoriti u plesni podij. Kako navode organizatori, puhački orkestar Glazbenog društva Spinčići iz Kastva spada u red najaktivnijih i najatraktivnijih orkestara takve vrste ne samo u Primorsko-goranskoj županiji, već i u Hrvatskoj. Nadahnuti koncertni programi s raznovrsnim i modernim glazbenim repertoarom te atraktivne promenade, oplemenjene uvijek izvrsnim koreografijama, oduševljavaju publiku u zemlji i inozemstvu. Glazbenici iz Spinčića redovito nastupaju na svim značajnijim manifestacijama, proslavama i jubilejima na području Kastavštine, na kulturnim i turističkim feštama i sportskim priredbama diljem Hrvatskog primorja, Liburnije, kvarnerskih otoka. Gostovali su širom Hrvatske, a u više navrata predstavljali su svoju domovinu na velikim festivalima i glazbenim manifestacijama u Italiji, Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Francuskoj te Rumunjskoj.

Smeđi Šećer je vinilni DJ koji od 2007. podastire riječke plesne podije uzavrelim funkom, soulom i dancefloor jazzom. Životno je posvećen pronalaženju apsolutne ugode, slaganju soničnih kolaža i iskopavanju iskonskog groovea, ogoljene i iskrene magije koja se može pronaći u rijetkim studijskim trenucima oviniljene diskografske povijesti. Njegovom eklektičnom freestyle predstavljanju tvrdih i sinkopiranih ritmova mogli ste svjedočiti u svim riječkim klubovima, regionalnim žurkama i festivalima uključujući i sijaset žurki po Zagrebu i Ljubljani, u suradnji sa Zelenim Soncem i Chakkinom Sobom. S legendarnim Hrvatskim turntablistom DJ Jopom, organizira i vodi KopajOvo! klupske večeri posvećene dinamičnom mixu sirovih organskih ritmova na bazi deep funka, boom bap hip hopa i svega što ima smisla u tom klupskom trenutku.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn mogu se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav te na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records Rijeka, Splitska 2a; Ex libris d.o.o., Riva Boduli 3B; Foto Revija, Užarska 28; Novi Korzo d.o.o., Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV kat, Trg Ivana Koblera 1; New Sound d.o.o., Trg maršala Tita 2; Istra Sport d.o.o.,Marsovo polje 8, 52100 Pula; Hotel Beli kamik, Hotel Jadran i Kamp Njivice, Primorska cesta bb, 51 512 Njivice te na www.mojekarte.hr.