Povežite se s nama

Mozaik

Glazbeno druženje s građanima “Rijeka, moj grad” večeras u centru

Objavljeno

na


U ponedjeljak, 16. prosinca 2019.g. na Trgu 128. brigade HV-a s početkom u 19 sati, Rijeka – Europska prijestolnica kulture i Novi list, uoči 2020. godine kada grad nosi titulu Europske prijestolnice kulture, a Novi list slavi 120. godina postojanja, organiziraju glazbeno druženje s građanima – Rijeka moj grad.

Na koncertu nastupaju riječki superband Ri-Val, Let 3, Turisti, Nord i Gerila. 

Dolazak na koncert slobodan je za sve građane, odnosno nema naplate ulaznica na trg.

Publika na koncertu imat će priliku premijerno pogledati i videospot za pjesmu Rijeka, moj grad, koji je snimljen pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza.

Također, na događanju će biti prikazana i kratka video animacija koja će predstaviti najznačajnije dijelove programa Europske prijestolnice kulture za 2020. godinu. 

Za koncert Rijeka, moj grad, pripremljeno je i 2000 EPK zastava, simbola kojima će tijekom 2020. godine biti obilježen grad i koje će biti podijeljene građanima s pozivom da ih izvjese na vidljiva mjesta  i time ponosno pokažu pripadnost jedinstvenoj Rijeci – Luci različitosti, gradu koji će se tijekom iduće godine Europi predstaviti kao otvorena i moderna sredina u kojoj se njeguju vrijednosti prihvaćanja, solidarnosti i slobode.

Zastave će u kućicama postavljenima na Trgu 128. brigade građanima tijekom trajanja koncerta dijeliti volonteri Europske prijestolnice kulture kojima će se pridružiti i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, direktorica RIJEKE 2020 Emina Višnić i predsjednica uprave Novog lista, Ankica Kruljac.

Uz navedeno, na koncertu će biti podijeljene i informativne brošure o EPK projektu koje je RIJEKA 2020 izradila u suradnji s Novim listom, dok će Novi list građanima podijeliti nekoliko stotina primjeraka reizdanja prvog broja Novog lista, od 2. siječnja 1900. godine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram