Povežite se s nama

Mozaik

Glazbeno scenski prikaz bitke za Vukovar u srijedu u Kraljevici

Objavljeno

na
Spektakl “Vukovarska večer“ je glazbeno-scenska predstava kroz koju se priča priču o gradu Vukovaru prije rata, kako su ga branili tijekom “Bitke za Vukovar“ i o gradu Vukovaru danas. Tijekom spektakla prikazat će se tri filma: “Plamen Vukovarskog svjetla“, “Bitka za Vukovar“ i “Vukovar danas“ te održati ceremonija unošenja, blagoslova i dijeljenja plamena donesenog iz grada Vukovara. U spektaklu sudjeluju djeca i odrasli članovi lokalnih kulturno umjetničkih društava koji plesovima, pjesmama i narodnim nošnjama promoviraju Hrvatsku kulturnu i narodnu baštinu. Gledatelji imaju priliku vidjeti “zmiju svjetlosti“ i izložbu ratnih fotografija nastalih tijekom obrane Vukovara.

Uoči obljetnice Dana sjećanja na žrtvu Vukovara koja se obilježava 18. studenog, Grad Kraljevica će u suradnji s Udrugom branitelja Hrvatski pleter, Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata-ogranak Kraljevica, OŠ Kraljevica te KUD-ovima “Lanterna” i “Eugen Kumičić” uprizoriti glazbeno scenski prikaz “Bitka za Vukovar”.

Ovaj glazbeno scenski prikaz te projekcija filma Bitka za Vukovar u Kraljevici održati će se u srijedu 7. studenog u 19:00 sati u Domu kulture i sporta. Napomena da sadržaj filma nije prikladan za djecu mlađu od 12 godina.

Ulaz je slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram