Povežite se s nama

Vijesti

Glovo stiže u Rijeku, dostavljat će i hranu iz McDonald’sa

Objavljeno

naU kojem trenutku je Glovo postao sinonim za brze dostavljače koji žure gradom s velikim torbama – ne znamo. No, znamo da ovih dana stižu u pravo vrijeme i na pravo mjesto, u grad Rijeku. Tamo će se svojim brzim i spretnim dostavama pobrinuti da baš svaki događaj prođe ugodnije i opuštenije. Naročito je to važno baš ovih dana i ove godine kad je Rijeka proglašena europskom prijestolnicom kulture, navodi se u priopćenju koje prenosimo.

Ambiciozni i hrabri Glovo dostavljači će na svaku lokaciju u Rijeci – ured, dom, hotel, apartman, scenu ili kazalište dostaviti sve što zatreba. Tu su, baš kao dobar vjetar u leđa za sve građane Rijeke i njihove goste, sa samo jednim ciljem – izvršiti hitno i odgovorno baš svaku dostavu za svoje korisnike. Na njihovoj listi dostave nalazi se gotovo sve: projektna dokumentacija, zaboravljeni kostim, uređaj bez kojeg se ne može, cvijeće za glavnu zvijezdu eventa, butelja vina, osvježenje, ručak, torta ili lijekovi. Glovo dostavlja sve, za svakoga. Osim toga, uskoro ćete po prvi puta u Rijeci moći naručiti dostavu iz Mc Donaldsa, baš sve što u tom trenu poželite, bilo da se radi o hamburgeru, krumpirićima, nuggetsima ili slasticama.

Već danas otvorite svoj profil na Glovo aplikaciji i budite spremni za sve situacije. Time sa bilo koje lokacije u Rijeci možete kupiti bilo koji proizvod, platiti ga debitnom ili kreditnom karticom putem aplikacije, ili gotovinom prilikom same isporuke. Glovo je tu i za sve poslovne subjekte koji žele svojim uslugama i proizvodima dati dodanu vrijednost  i učiniti ih dostupnima za sve, što je naročito važno u kontekstu nominacije grada Rijeke za European Best Destinations.

Putem mreže kurira popularno zvanih Glovera ova svojevrsna tehnološka tržnica isporučuje u roku nekoliko minuta proizvode raznih trgovačkih i uslužnih objekata – restorana, slastičarnica, trgovina, ljekarni, poslovnih centara, vinoteka, trgovina tehničkom opremom. Brzina, jednostavnost i ekološka osviještenost Glovo dostave pratit će i podržavati sve građane i goste Rijeke u projektu Europske prijestolnice kulture, ali i u svim budućim projektima koje će nastaviti razvijati i nakon 2020. godine.

„Svaki novi grad za nas predstavlja novi izazov. Rijeka je grad koji živi intenzivno i punim plućima. Upravo u takvom okruženju veseli nas približiti praktičnost tehnologije i dokazati  da Glovo čini gradski život jednostavnijim i lakšim,“ ovom prilikom objasnio je Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram