Povežite se s nama

Fiuman Plus

Godinu i pol dana nakon prodaje Odmaralište Učka i dalje je kao iz horora

Objavljeno

na
Bivše Odmaralište Ina u proljeće 2018. godine napokon je dobilo novog vlasnika, a radi se o istarskoj tvrtki Rudan koja je nekretninu kupila od tvrtke Vladimir Gortan iz Pazina.

Prema kupoprodajnom ugovoru nekretnina koju čine livada – Sportsko rekreativni centar Učka, kuća s dvorištem, dvorište, trafostanica, četiri šumske parcele te livada, šuma i natkriveno boćalište u svibnju 2018. godine je prodana za nešto manje od 700.000 eura.

U svojim zlatnim danima Odmaralište se sastojalo od centralnog objekta hotela koji je imao 27 soba odnosno 70 kreveta, dva restorana za 150 gostiju, grill-terasu, aperitiv bar, klub, kavanu s kaminom, veliku konferencijsku dvoranu, trim dvoranu, saunu…

Vlasnik tvrtke Rudan, Graciano Rudan, nakon što je javnosti otkrivena transakcija najavio je značajna ulaganja u objekt kako bi se on ponovno mogao staviti u funkciju, no približno godinu i pol dana kasnije ništa se nije promijenilo. Odmaralište Učka i dalje može poslužiti tek kao idealna lokacija za snimanje kakvog horor – filma.

Sve je prepuno razbijenog stakla, interijer je potpuno uništen, a glavni ulaz u Odmaralište, nažalost, širom otvoren svim znatiželjnicima.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram