Povežite se s nama

Mozaik

Godinu na izmaku na Trsatskoj gradini posjetitelji će ispratiti čak dva puta

Objavljeno

na

Stiglo je vrijeme za planiranje najluđe noći u godini! Advent na Gradini i ove godine nudi pregršt sadržaja za najmlađe, ali i one starije. Već je poznato kako se naGradini Stara godina ispraća dva puta – jednom u podne i jednom  ponoć što znači da veselja i zabaveneće nedostajati!

Trsatska gradina ponovno će biti domaćin najveselijegdočeka za najmlađe, a glazbeni program zagrijat će inajhladnije ručice. Za sve one koji nestrpljivo čekaju – program počinje već u 10.00 sati, a skriva i brojnaiznenađenja. Interaktivna predstava za djecuKlaunovska posla Rudija i Karmelinai Magic Show Andreja Škedela zasigurno će i ovoga puta oduševitimališane. Nakon što u društvu vilenjaka svi zajednoodbroje sekunde do podna i dočekajukišu balona”, slijedi glazbeni program. Pozornicu će od 12.00 sati zauzeti solisti Kreativno – edukativnog centra „Glazbeni vrtuljak“ – Sara Astafović, Fran Barjaktarić, Tara Vidović i Carlo Božić, a pridružit će im se i Mirjam Andrejević, pobjednica ovogodišnjeg festivala RiSONGić.

Osim što će mališani uživati u programu na Gradini i u adventskom parku, moći će se okušati i u omiljenoj zimskoj aktivnosti – klizanju u Ice parku. Posljednjegdana u godini klizalište će biti otvoreno od 10.00 do 22.00 sata, dok će 01.01. radno vrijeme biti od 12.00 do 23.00 sati.

Za one nešto starije sprema se odbrojavanje posljednjihsekundi 2019. godine s Kvarnerskim zaljevom na dlanusavršen način za poželjeti novogodišnju želju i uplovitiu 2020. Izvrsnu glazbenu podlogu u adventskom parkučinit će nastup klape Nevera koja će spojem moderneglazbe te domaćeg, primorskog izričaja posjetiteljeuvesti u Novu godinu.

Unutar zidina Trsatske gradine nastupa DJ Šošo hrvatski guru lounge glazbe, koji se ponovno vraća naGradinu podijeliti svoju strast prema glazbi i koji će se pobrinuti da rasplesana atmosfera bude dostojnanajluđe noći u godini.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram