Povežite se s nama

Vijesti

Grad Kastav po prvi puta nagradio svoje najuspješnije učenike

Objavljeno

naU kastavskoj gradskoj vijećnici po prvi je puta održan svečani prijem najuspješnijih učenika Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav. Riječ je o učenicima koji su postigli izuzetne rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima u raznim kategorijama od natjecanja u informatici, matematici, fizici, kemiji, biologiji, geografiji, tehničkoj kulturi, stranim jezicima, Lidranu 2019, likovnoj kulturi, te na glazbenim natjecanjima na kojima su sudjelovali polaznici Glazbenog odjela pri OŠ „Milan Brozović“, i sportskim natjecanjima, također županijske i državne razine.

Učenicima je čestitao gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac, rekavši im pritom da je upravo izvrsnost ono čemu ovaj grad teži: “Ne budite skromni u svojim željama i ambicijama, idite dalje, probijajte granice. Pokazali ste želju da osim svojih redovitih obveza u školi i doma, uložite dodatni napor i učinite dodatni korak. Danas, zahvaljujući suvremenim tehnologijama, imate cijeli svijet na dlanu i otvorene su vam brojne mogućnosti. Iskoristite ih, kazao je Mostarac zaželjevši učenicima i njihovim vrijednim mentorima i trenerima još puno uspjeha u daljnjem radu i školovanju.”

Najuspješniji đaci kastavske škole nagrađeni su za svoje uspjehe i prigodnim darom, a nakon zajedničkog fotografiranja uslijedila je podjela svjedodžbi u osnovnoj školi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram