Povežite se s nama

Sport

Grad Kastav proglasio najbolje sportaše u 2019. godini, Ćiro stigao kao poseban gost

Objavljeno

naGrad Kastav izabrao je i nagradio najbolje sportaše i klubove u 2019. godini. Na svečanosti u Školskoj sportskoj dvorani „Matija Katalinić“ nagrade su primili:

  1. Marin Mandekić, Sportsko rekreacijski klub RIKA – Najuspješniji sportaš
  2. Adriana Ross, Karate klub Kastav – Najuspješnija sportašica
  3. Dario Zorica, Tenis klub Kastav – Najuspješniji mladi sportaš
  4. Noeli Karlović, Karate klub Kastav – Najuspješnija mlada sportašica
  5. Miran Lipovščak – Najuspješniji sportski djelatnik
  6. Košarkaški klub Kastav – Najuspješniji sportski klub
  7. Feručo Škrobonja – Priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika
  8. Posebna priznanja: Nives Jelovica, Boćarski klub Labin, Davor Jelovica, Boćarski klub Vargon Rijeka i Domenico Dubrović, Tenis klub Kvarner

Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac, te predsjednik Odbora za sport i tjelesnu kulturu Grada Kastva, Bojan Marčić.

” Kastavska sportska dvorana je puna od jutarnjih termina do večernjih, to pokazuje da se sport u
našem gradu živi čitav dan. Kastav nema puno profesionalnih sportaša i klubova, ali to je, na neki način, i naša prednost jer nas krasi zajedništvo, entuzijazam i želja za sportskim druženjem. Zaista cijelu našu sportsku priču nose ljudi koji daju sve od sebe, a na Gradu Kastvu je da im omogući čim bolje uvjete za rad. Ove godine planiramo tri sportske investicije. Najveća je u novi objekt u sportskoj zoni, odnosno natkriveno boćalište u kojem će biti prostora i za druge sportske kolektive, a gradit će se još i sportsko igralište u Turkima te rekreacijski park u Tometićima”, kazao je gradonačelnik Mostarac.

Gosti kastavske sportske večeri bili su legenda hrvatskog nogometa, trener Miroslav Ćiro Blažević, sportaši Samir Barač, Valter Matošević, i nogometaši NK Rijeke, program je vodio Extra Robi, a nastupili su DBeni band i članice Gym Dancea.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram