Povežite se s nama

Mozaik

Grad Opatija bez novogodišnjeg vatrometa, daju novčanu donaciju “Lunji i Mazi”

Objavljeno

na


“Prijatelji životinja” pisali su brojnim gradovima i općinama u Hrvatskoj kako bi ih potaknuli na odustajanje od organizacije novogodišnjeg vatrometa, ponajprije iz razloga što takva buka u većini slučajeva plaši kućne ljubimce.

Neki gradovi prihvatili su njihovu inicijativu, a portal Fiuman poslao je upit na tu temu Gradu Rijeci i Gradu Opatiji.

Iz opatijske gradske uprave ističu kako ni prošle godine nisu organizirali vatromet te će ovom prilikom dati i novčanu donaciju “Lunji i Mazi”.

“Grad Opatija ni ove godine, kao što nije bilo niti prošle, neće organizirati vatromet za doček Nove godine u organizaciji Grada. Pozdravljamo inicijativu za zaštitu životinja te će se Odlukom gradonačelnika sredstva u iznosu od 5.000,00 kuna donirati Liburnijskom društvu za zaštitu životinja “Lunjo i Maza”.” – navodi se u odgovoru koji smo primili.

Odgovor Grada Rijeke zasad nismo dobili te ćemo ga objaviti odmah po zaprimanju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže