Povežite se s nama

Vijesti

Grad Rijeka o napadu na Platku: Neopisivo divljaštvo koje je izvan svih civilizacijskih normi

Objavljeno

na
Temeljem medijskih izvještaja o nasilju koje se u nedjelju dogodilo na Platku, danas je oštrom osudom nasilja reagiralo vodstvo Grada Rijeke

“Najoštrije osuđujemo neobjašnjivo divljanje i nasilje koje se ove nedjelje dogodilo na Platku.

Istinski suosjećamo s ozlijeđenima, članovima HGSS-a i osobama koje su pritekle u pomoć pa također bile izložene divljačkom nasilju i ozbiljnim ozljedama.
Očekujemo da policija nasilnike najstrože kazni i time pošalje poruku o nedopustvom ponašanju kojim su ugroženi ljudski životi.

Ovo nije samo pitanje remećenja reda i mira niti pitanje tuče, radi se, sudeći prema medijskim izvještajima, o neopisivom divljaštvu koje je izvan svih civilizacijskih normi.

Na ovakve pojave ne možemo i ne smijemo se oglušiti. Nasilje koje se dogodilo na Platku ugrozilo je sve posjetitelje izletišta, a posebno je zabrinjavajuća činjenica da su s teškim ozljedama završili oni koji su pritjecali u pomoć i pokušali spriječiti divljanje.

Biti osjetljiv na nasilje i društveno odgovoran, reagirati i biti građanin koji se nasilju suprotstavlja u ovom se slučaju pokazalo poraznim. Stoga očekujemo najstrože kazne za počinitelje jer jedino tako će se u ovom specifičnom slučaju pokazati da kao društvo ne želimo zakazati.” – reakcija je to vodstva Grada Rijeke i jasna poruka koja se suprotstavlja nasilju pozivajući na izricanje strogih kazni počiniteljima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram