Povežite se s nama

Vijesti

Grad Rijeka objavio javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za organizaciju događanja

Objavljeno

na

Temeljem Općeg programa mjera za razvoj poduzetništva na području grada Rijeke za 2023. godinu, Grad Rijeka objavljuje Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za organizaciju događanja na području grada Rijeke u 2023. godini.

Cilj Grada Rijeke je poduprijeti događanja koja doprinose unapređenju i obogaćivanju turističkog proizvoda i ponude grada Rijeke kao i promocija i razvoj riječkog gospodarstva, poduzetništva i obrta te investicijskog potencijala riječkog područja.

Za realizaciju Javnog poziva osigurano je ukupno 26.544,56 eura (200.000,00 kn).

Prijavitelj može dobiti potporu od najviše 30% iznosa prihvatljivih troškova, minimalni iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i dodijeliti po pojedinom događanju iznosi 1.000,00 eura (7.534,50 kn), a maksimalan iznos potpore za pojedino događanja iznosi 7.000,00 eura (52.741,50 kn).

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju gospodarskih događanja, kongresa, sajmova i sajamskih manifestacija, eno – gastronomskih i ostalih događanja koja za cilj imaju promociju poduzetništva na području grada Rijeke.

Prihvatljivi prijavitelji su gospodarski subjekti, bez obzira na veličinu, koji su isključivo u privatnom vlasništvu, sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, navodi Grad Rijeka.

Više informcija možete pročitati na službenim stranicama.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram