Povežite se s nama

Vijesti

Građani žele brodskom linija Rijeka – Zadar do Silbe, ali to zasad ipak nije moguće

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Potaknuti nedavnom uspostavom brzobrodske linije između Rijeke i Zadra, te komentarima na njihovom Gacebook stranici gdje suitali za mišljenje o novoj liniji, autori portala BUR odlučili su direktno kontaktirati samog brodara, tvrtku G&V line Iadera koja je samoinicijativno liniju i predložila Agenciji za obalni linijski pomorski promet.

Upitali su ih zbog čega u luke ticanja nije uključena Silba, koju većina spominje u svojim komentarima, jer za ovaj sjevernojadranski otok vlada veliki interes kako Riječana, tako i svih onih kojima bi ukrcavanje na brod u Rijeci bilo najbolje i najjednostavnije rješenje.

Odgovor su dobili od Kristine Štorić, voditeljice prodaje i marketinga, koja je naglasila kako pohvaljuje njihovu inicijativu te će im informacije dobivene s te stranice pomoći u promišljanju i planiranju linije za iduću sezonu.

Također je istaknula da za ovu sezonu promjene nisu moguće jer je linija već krenula, definirana je i kao takva ishodila sve potrebne suglasnosti i odobrenja nadležnih tijela, navodi portal Brodovi u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram