Povežite se s nama

Mozaik

Gradina zablistala tijekom manifestacije Light Transformation

Objavljeno

na

Foto: Foto Kurti


Arhitektonska specifičnost srednjovjekovne Gradine ne prestaje oduševljavati kad su u pitanju tematsko – konceptualne manifestacije, posebno osmišljene i prilagođene za ovaj ambijent. Nakon modnih trenutaka, posjetitelji manifestacije Light Transformation Gradina sinoć su imali priliku doživjeti zanimljive vizualne transformacije na vrhu grada uz presenting partnera projekta – HEP. Boje, oblici, vizure i svjetlosne projekcije plijenile su poglede na svakom koraku, stvarajući atmosferu koja se ne doživljava svaki dan. Zidine kaštela rekreirane su pomoću profesionalne produkcije i svjetlosnih efekata u izvedbi dBoki sound & light tima koji je pomno režiranim svjetlosnim efektima stvorio zadivljujuće prizore.  

Osim što je večer bila vizualno atraktivna, ni odlična glazbena podloga događaja nije izostala. Ugodnu atmosferu održavao je DJ BRUNS LAY, osiguravajući dobru zabavu za mnoštvo okupljenih posjetitelja. Rimska kula, zmajevi, stare zidine i ostali prepoznatljivi dijelovi kaštela poslužili su kao platno za svjetlosnu igru, a zvukovi house glazbe bili su važna komponenta za stvaranje nove svjetlosne dimenzije prepoznatljivog prostora.

Gradina je ponovno poslužila kao kulisa za stvaranje magičnog okruženja i posjetiteljima pružila priliku da srpanjsku ljetnu noć provedu u nesvakidašnjem izdanju zidina, upotpunjenu pogledom koji nam zaista nikada neće dosaditi. Sve je već spremno za sljedeću manifestaciju – koncert londonskog Sutton Youth Concert Orchestra i Banda, na kojem će posjetitelji moći uživati uz slobodan ulaz. Koncert je najavljen za 22. srpnja, s početkom u 21 sat. U srijedu, 24. srpnja s početkom u 21 sat posjetitelje očekuje predstava OtpisaNE s izvrsnom glumačkom postavom. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram