Povežite se s namaRadovi na sanaciji raskrižja Marinići 2 su u završnoj fazi realizacije u kojoj će se izvršiti asfaltiranje istoga te završni radovi opremanja raskrižja horizontalnom i vertikalnom signalizacijom i javnom rasvjetom te izvedbe pratećih radova. U subotu, 28.10.2017. godine i ponedjeljak 30.10.2017. godine u vremenu od 9 do 18 sati vršit će se asfaltiranje raskrižja, odnosno postava nosivog sloja asfalta.

U periodu nakon blagdana Svih svetih izvesti će se završni radovi opremanja raskrižja horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, te ugradnji poklopaca slivnika i revizionih okana, te razdjelnih otoka na privozima.

U subotu 28.10.2017. zbog radova asfaltiranja privremeno će se zatvoriti za promet privoz Kapiti – Furićevo, što će biti regulirano privremenom prometnom signalizacijom. Od utorka 31.10.2017. godine promet kroz raskrižje odvijat će se bez svjetlosne prometne regulacije, a od 02.11.2017 godine uz povremenu ručnu regulaciju.

S obzirom na činjenicu da se završni radovi odvijaju na kolniku paralelno s odvijanjem prometa mole se svi sudionici u prometu da koriste alternativne pravce i da se pridržavaju prometne signalizacije na gradilištu. U ovoj fazi radova pojedini radovi se odvijaju i noću. Za vrijeme izvođenja radova u narednom periodu a s obzirom na karakter završnih radova koji se dijelom odvijaju i na kolniku prilikom kojih se promet neće obustavljati ili zatvarati u zoni raskrižja radi regulacije prometa i omogućavanja izvođenje radova u takvim uvjetima u organizaciji prometa osigurana je asistencija prometne policije, poručuju iz Općine Viškovo.