Povežite se s nama

Vijesti

Gradonačelnik zadovoljan radovima u Krešimirovoj, najavio i obnovu fontane ispred Zajca

Objavljeno

naGovoreći o radovima u Krešimirovoj ulici, gradonačelnik Vojko Obersnel na svojoj redovnoj konferenciji za medije je kazao kako se oni odvijaju prema očekivanjima i nekih većih zastoja, osim u špici nema.

Sve službe koje rade na tom projektu su svaki dan na terenu i odmah ispravljaju nedostatke koji se uoče. Najveći problem za sada su nedisciplinirani vozači, koji unatoč zabranama pokušavaju skrenuti u nedozvoljeni pravac kretanja. Radovi će trajati godinu dana, pa bi do početka iduće godine trebala biti gotova dionica od Trga Žabica do željezničkog kolodvora, odnosno Upravne zgrade KBC Rijeka, kako ne bi ometali programe koji će se održavati u uređenom kompleksu Benčića, istaknuo je Obersnel.

Među radovima koje je gradonačelnik najavio su i radovi na uređenju prostora ispred Kazališta na kojem se nalazi fontana i koji će biti uređen na isti način kao okolni prostori poput Verdijeve ulice. Fontana će biti uređena u smislu rasprskavanja vode i adekvatnog osvjetljenja, a taj projekt treba biti gotov do 2020. godine.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram