Povežite se s nama

Vijesti

Gradska tvrtka Rijeka plus prekršila upute Stožera, ribarnicu nisu smjeli otvoriti

Objavljeno

na

Foto: Vedrana Spadoni/REF


Ribarnica u sklopu tržnice u Rijeci ove je subote ponovno otvorena, no gradska tvrka Rijeka plus, koja upravlja tim objektima, to prema uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske nije smjela učiniti. Prekršili su njihove upute te su nedugo nakon otvaranja, ribarnicu ipak bili primorani zatvoriti.

Nadležne službe već oko 10 sati dale su nalog da se ribarnica hitno zatvori, a kao razlog se navodno navodi da nisu ispunjeni uvjeti zbog nepostojanja barijera između kupaca i prodavača. Prema uput Stožera, naime, nije dozvoljena prodaja “rinfuza robe” na tzv. klupicama.

Kratko pojašnjenje potražili smo i od načelnika Stožera civilne zaštite Grada Rijeke, Hinka Mancea. “Riba se nije smjela prodavati na stolovima, rad je dozvoljen samo kioscima. Čekamo sad još neka dodatna pojašnjenja nacionalnog Stožera”, rekao je Mance za Fiuman.

Grad Opatija ove je subote također ponovno u funkciju stavio svoj objekt tržnice, no oni su još u petak tijekom poslijepodnevnih sati istaknuli kako ne smiju otvoriti ribarnicu i tzv. zelenu tržnicu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram