Povežite se s nama

Vijesti

Gradska uprava i tvrtke nedostupni privremeno putem telefonskih linija

Objavljeno

na


Zbog kvara na središnjem komunikacijskom uređaju s telefonskom centralom  u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, otežana je i povremeno u potpunosti onemogućena telefonska komunikacija i komunikacija elektroničkom poštom prema nekim Odjelima, ustanovama te trgovačkim i komunalnim društvima Grada Rijeke.

Kvar i njegovo otklanjanje uzrokuju poteškoće u radu te povremene prekide rada telefonskih linija i elektroničke pošte prema tri Odjela Grada Rijeke koji su smješteni u zgradi na Titovom trgu 3. Riječ je o Odjelu za komunalni sustav, Odjelu za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem te Odjelu za gospodarenje imovinom.

Zbog istog kvara, poteškoće i povremene prekide rada telefonskih linija i elektroničke pošte imaju i Autotrolej, Rijeka promet, Vodovod i kanalizacija, Hrvatski kulturni dom na Sušaku, HNK Ivana pl. Zajca, Ri-stan i RiHub.

Radovi na otklanjaju kvara su u tijeku.

Građane molimo za razumijevanje i zahvaljujemo na strpljenju, poručuju iz gradske uprave.

Na portalu Grada Rijeke www.rijeka.hr građani će biti pravovremeno informirani o otklanjanju kvara, odnosno, ovraćanju pojedinih usluga koje su im u ovom trenutku nedostupne ili im je pristup otežan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram